Gratis

Jeg får en gratis konto og siger ja tak til at modtage materialer og nyheder i min email

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind
Z2rewbbqqtesctd105ow kopi af fra krise til succes banner 1

GRATIS TRÆNING: 5-Skridt til mental og følelsmæssig frihed - Opskriften på et succesfuldt liv.

Få adgang til træningen og lær hvordan du skaber den stærkeste oplevelse af dig selv og livet.

Det får du gratis i dag.

  • Gratis Træning og udervisning
  • Gratis Konto
  • Løbende gratis undervising og træning

10% rabat på eventuelle produkter.

Hvad siger andre om Felice Søndergaard?

“Felice er en fantastisk underviser som virkelig skaber nye måder at se virkeligheden på og som giver en langt dybere forståelse for sindet, hypnose og selvhypnose. Hans måde at undervise på er nede på jorden, samtidig med at man lærer sindssygt meget på mega kort tid. Bedste anbefalinger til Felice”

Rebecca Bech Philipsen

“Felice er en super dygtigt underviser. Han har en evne til at formidle hans viden og forståelse for sindet, hypnose og selvhypnose. Jeg har lært at se verden på en helt ny måde takket være ham.”

Janni Stender

“Jeg har gennemført min uddannelse som Hypnotisør og i Hypnoterapi hos Københavns Hypnose. Felice Søndergaard som var hovedunderviser er en vanvittig dygtig underviser og han har en fantastisk evne til at formidle hans unikke viden og forståelse for sindet, hypnose og selvhypnose". Et helt unik kursusforløb, og en selvudviklingsrejse i forståelsen for egne og andres tanker, adfærd og mentale tilstand. Kan på det kraftigste anbefales til alle der ønsker fuld valuta og viden indenfor menneskers sindtilstand. Med venlig hilsen Tino Vinzents Kursist.”

Tino Stilund Vinzents